Ciorbă din cozi de vită

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Carnea se spală cu apă rece de mai multe ori, apoi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează şi se lasă la fiert 1,5-2 ore.


După ce a fiert carnea se adaugă zarzavatul tăiat mărunt sau dat la robot.

După ce au fiert 10 minute se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe mici.


Se fierb 10 minute, după care se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe.

Se lasă să fiarbă încă 10 minute şi se adaugă fideaua de orez.


Când cartofii sunt fierţi, se adaugă bulionul, verdeaţa tăiată mărunt şi borşul fiert în prealabil. Se mai lasă pe foc să dea un clocot.

Se serveşte alături de ardei iute.




(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitura zăpezii Prăjitura zăpezii

Rețeta mai nouă   Cuşma lui Guguţă Cuşma lui Guguţă

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro