Sardine umplute cu roșii și capere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

După ce se eviscerează, se spală bine și li se îndepărtează capetele, sardinelor li se îndepărtează șira spinării,

realizându-se astfel un coșuleț.

Roșiile se taie cubulețe.

Usturoiul se pisează.

Pătrunjelul se toacă mărunt.

Se realizează un amestec din cubulețe de roșii, capere, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare și piper.

Fiecare coșuleț de sardină

se umple cu o lingură din amestecul preparat anterior,

iar ruloul se sprijină de următoarea sardină.

Astfel se umple toată tava ceramică.

Apoi se stropește cu suc de lămâie,

ulei de măsline

și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 grade Celsius.

După aproximativ 20 de minute sardinele sunt gata.

Etichete: sardine
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Șprot prăjit Șprot prăjit

Rețeta mai nouă   Supă cremă de roșii cu busuioc Supă cremă de roșii cu busuioc

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro