Șprot prăjit

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peștele se curăță de solzi, se eviscerează, se spală bine, apoi se dă cu un praf de sare.

Șprotul curățat se dă prin amestec de făină și mălai

și se prăjește într-o tigaie cu ulei încins în prealabil.

Se prăjește cât să prindă culoare pe ambele părți.

Dacă se dorește se pot tăvăli doar prin mălai

și se prăjesc în același fel.

Se pot servi cu mămăligă și mujdei de usturoi.

Etichete: sprot
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn la grătar cu sos teriyaki Somn la grătar cu sos teriyaki

Rețeta mai nouă   Sardine umplute cu roșii și capere Sardine umplute cu roșii și capere

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro