Pâine de casă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

În vasul de la maşina de făcut pâine se pun ingredientele: mai întâi apa,


apoi sarea şi zahărul,


uleiul,


făina albă,


făina de secară


drojdia şi se porneşte programul pentru aluat cu drojdie.


La terminarea programului, aluatul arată cam aşa.


Se modelează aluatul, formându-se mici pâini rotunde.



ce se pun la crescut în vase unse cu ulei şi tapetate cu făină.

După 30 de minute, se coc în cuptorul preîncălzit la 175 grade timp de 45-50 de minute


Etichete: paine
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Fasole cu ciolan afumat servită în pâine de casă Fasole cu ciolan afumat servită în pâine de casă

Rețeta mai nouă   Fasole cu ciolan afumat servită în pâine de casă Fasole cu ciolan afumat servită în pâine de casă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro