Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ardeiul iute se pisează în mojar, lămâia şi portocala se storc.

În vasul de la slow cooker se aşează pulpele şi aripile de găină, se condimentează cu sare şi piper.

Peste ele se pun roşiile decojite, sucul de lămâie şi portocală.

Deasupra se presară ardeiul iute pisat.

Se completează cu apă sau supă cât să acopere toată carnea.

Se fixează la modul slow şi se lasă timp de 8 ore.

Sosul de dă la blender şi se serveşte alături de carne şi orice tip de garnitură.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pâine cu măsline verzi Pâine cu măsline verzi

Rețeta mai nouă   Tarte cu pesto și roșii cherry Tarte cu pesto și roșii cherry

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro