• Tocană de legume cu peşte la grătar

    Tocană de legume cu peşte la grătar

    Vinetele se curăţă de coajă în şuviţe, se taie rondele, apoi se presară cu sare şi se lasă timp de 30…

  • Nisetru la grătar

    Nisetru la grătar

    Nisetru se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie rondele. Se pregăteşte o soluţie…

  • Somon cu ciuperci pe grătar

    Somon cu ciuperci pe grătar

    Rondelele de somon se presară cu sare, piper şi coriandru pisat. Se încinge grătarul, se unge cu ulei sau…

  • Sardină la grătar

    Sardină la grătar

    Se amestecă uleiul de măsline cu suc de lămâie şi se condimentează cu sare, piper, oregano şi cimbru. Peştele…

  • Quesadilla de pui

    Quesadilla de pui

    Se prepară soluţia de marinare pentru pieptul de pui. Se amestecă zeama de lămâie cu ulei de măsline, oregano,…

  • Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval la grătar

    Piept de pui umplut cu kaizer şi caşcaval…

    Pieptul de pui se taie în fileuri subţiri. Se presară sare şi piper. Pe jumătate de fileu se pune caşcaval…

  • Scrumbie la grătar

    Scrumbie la grătar

    Se curăţă scrumbia de maţe şi de solzi, se crestează pe spate. Se presară sare în interior, se pune mărar…

  • Ciuperci la grătar cu caşcaval

    Ciuperci la grătar cu caşcaval

    Se spală ciupercile. Se pun pe grătar cu faţa în jos, apoi se întorc. Se pune sare şi câte un cubuleţ…

  • Macrou la grătar

    Macrou la grătar

    Macroul se curaţă de intestine, se spală bine şi se taie longitudinal pe jumătate. În funcţie de dimensiunile…

  •  
  • 1
  • 2
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro