Crema pentru eclere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se amestecă ouăle cu zahărul.


Se adaugă făina, 250 ml lapte şi se amestecă bine.


Restul laptelui se pune într-o oală să se încălzească (să nu fiarbă), apoi se toarnă prima compoziţie peste laptele de pe foc.

Se amestecă continuu să nu se prindă şi până se îngroaşă bine.

Se ia crema de pe foc, se lasă să se răcească puţin şi apoi se pune esenţa de vanilie. Se pot folosi diferite esenţe, în funcţie de gustul cremei pe care doriţi să o obţineţi.

Etichete: crema
(28 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Codreanu Claudia
    16 Jul.2013

    Foarte , foarte buna! Felicitari! O folosesc si sunt toti foarte incantati de ea!

  • Matei
    07 Feb.2013

    Foarte bun!!!

  • Mihaela
    23 Dec.2012

    este foarte buna,bravo!

Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.