Calcan cu suc de lămâie şi portocală la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Lămâia şi portocala se storc, iar sucul lor se amestecă cu condimentele.

Acest amestec se pune peste bucăţile de calcan şi se lasă să stea câteva ore.

Apoi, bucăţile de peşte se pun pe grătarul foarte bine încins şi uns cu ulei.

După ce este bine făcut, pe toate părţile, se ia de pe grătar şi se pune din nou în amestecul de suc de citrice şi condimente.

Se serveşte cu mămăliguţă şi legume la grătar.

Etichete: calcan | peste
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Raţă pe varză Raţă pe varză

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui cu roșii și suc de lămâie la slow cooker Pulpe de pui cu roșii și suc de lămâie la slow cooker

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro