Cod cu roşii şi coajă de lămâie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Codul se curăţă de solzi şi apoi se porţionează.

Bucăţile de cod se trec prin coaja rasă de lămâie.

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt.

şi se pun într-un vas termorezistent. Se stropesc cu ulei.

Se presară apoi jumătate din cantitatea de ierburi tocate mărunt.

Se aranjează, apoi, bucăţile de peşte trecute prin coajă de lămâie.

şi se pun deasupra roşiile decojite.

Peste roşii se adaugă puţin din coaja de lămâie rasă, prin care au fost trecute bucăţile de peşte şi se presară restul de ierburi.

Se presară cu sare şi piper, se stropeşte totul cu ulei

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cald cu garnitură de orez.


Etichete: cod | rosii | lamaie
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brioşe "Fantomă" Brioşe "Fantomă"

Rețeta mai nouă   Omletă cu cartofi, ardei şi ceapă Omletă cu cartofi, ardei şi ceapă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro