Deserturi de Crăciun

  • Panettone I

    Panettone I

    Stafidele se pun la înmuiat cu romul și 2 linguri de apă fierbinte și se lasă peste noapte. Făina, zahărul,…

  • Scutecele lui Iisus

    Scutecele lui Iisus

    Foile de plăcintă de taie pe jumătate, cât să fie pe dimensiunea unei tăvi. Fiecare foaie se coace la 180…

  • Fursecuri fragede

    Fursecuri fragede

    Se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă treptat oul şi gălbenuşurile, mixând continuu.…

  • Cozonac la maşina de făcut pâine

    Cozonac la maşina de făcut pâine

    În vasul maşinii de făcut pâine, se pun ingredientele în ordinea scrisă mai sus şi anume, mai întâi laptele,…

  • Cozonac Rosenkranz

    Cozonac Rosenkranz

    Într-un castron se amestecă drojdia cu cele 4 linguri zahăr şi laptele (nu se lasă la dospit). În alt castron…

  • Fursecuri cu nucă de Crăciun

    Fursecuri cu nucă

    Se amestecă untul cu zahărul, cu oul şi cu vanilia câteva minute, apoi se adaugă făina, nucile, sarea şi…

  • Cozonac

    Cozonac

    Se pune cubuleţul de drojdie în vasul în care se frământă. Se pune puţin zahăr şi se freacă. Se pune…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro