Lapți de crap prăjiți

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăță lapții de pieliță și se spală bine.

Se tăvăleasc prin făină amestecată cu sare.

Se prăjesc într-o tigaie cu ulei încins.

Se întorc pentru a se rumeni și pe cealaltă parte.

Se servesc calzi alături de o felie de lămâie.

Etichete: lapti
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn prăjit cu pesmet japonez Somn prăjit cu pesmet japonez

Rețeta mai nouă   Frigărui de pui japoneze Frigărui de pui japoneze

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro