Păstrăv somonat la grill

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Păstrăvul somonat, curățat de solzi și intestine, se usucă bine cu servețele absorbante.

Se presară cu sare

și piper

și se unge cu ulei de măsline, pe ambele părți.

Se așează pe un grătar ce poate fi introdus în cuptor.

Într-o tavă cu hârtie de copt, se așează lămâile tăiate în 4,

iar tava se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade, pe modul grill.

Deasupra tăvii cu lămâi se pune grătarul.

După 30 de minute se scoate peștele și se întoarce pe cealaltă parte.

Se mai lasă 20 de minute.

Se servește cu sucul de la lămâile care au fost în cuptor.

Etichete: pastrav
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Caras înăbușit cu roșii și lămâie Caras înăbușit cu roșii și lămâie

Rețeta mai nouă   Panettone I Panettone I

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro