Caras înăbușit cu roșii și lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează cu puțină sare.

Într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei și se călesc roșiile decojite.

Se lasă să fiarbă 10 minute.

Se condimenteaza cu sare, piper și oregano,

se adaugă usturoiul pisat

și carasul curățat.

Deasupra, peste pește, se pun feliile de lămâie,

apoi se acoperă vasul cu un capac și se lasă la foc mic să fiarbă timp de 15-20 de minute.

Se poate servi cu mămăliguță.

Etichete: caras
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sardine cu cimbru la grătar Sardine cu cimbru la grătar

Rețeta mai nouă   Păstrăv somonat la grill Păstrăv somonat la grill

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro