Caras prăjit

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de solzi şi se intestine.

Se taie bucăţi şi se presară cu sare. Se lasă să stea 20 de minute.

Se amestecă mălaiul cu făina,

apoi se trec bucăţile de caras prin acest amestec.

Se prăjesc în ulei încins

până se rumenesc frumos pe ambele părţi.

Se scot pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.

Se serveşte cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi.

Etichete: caras
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Dulceață de măceșe Dulceață de măceșe

Rețeta mai nouă   Mâncare de gogonele cu carne de porc Mâncare de gogonele cu carne de porc

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro