Somn în sos propriu în folie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Somnul se curăţă de intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea timp de 20 de minute.

Fiecare peşte se crestează pe toată suprafaţa

şi în fiecare crestătură se pun feliuţe subţiri de usturoi.

şi felii de ceapă.

Restul de ceapă tocată mărunt şi restul de usturoi foarte bine pisat

se amestecă cu puţin ulei şi piper.

Cu acest amestec se freacă bine interiorul peştilor şi toată suprafaţa lor.

Peştii astfel pregătiţi, se pun pe folie de aluminiu,

se înfăşoară bine astfel încât să nu pierdem sosul ce se va forma în timpul coacerii

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se poate servi cu mujdei de usturoi şi mămăliguţă.

Etichete: somn | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu rozmarin şi telemea Cartofi cu rozmarin şi telemea

Rețeta mai nouă   Aripioare cu sos de roşii la microunde Aripioare cu sos de roşii la microunde

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro