Storceac de somn

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa, morcovul, ţelina, şi pătrunjelul tăiate cuburi se pun la fiert.

După 10 minute se adaugă şi ardeii şi roşiile. Se mai lasă să fiarbă 10 minute.

Se adaugă peştele tăiat bucăţi şi se lasă să fiarbă cam 10-15 minute.

Gălbenuşurile se amestecă cu smântâna

şi după ce s-a fiert peştele, se adaugă amestecul cu smântână, zerul şi sucul de lămâie. Se adaugă şi leuştenul tăiat mărunt, se mai lasă să dea câteva clocote, apoi se ia vasul de pe foc.

Se serveşte fierbinte.

Etichete: storceac | somn
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de iepure cu ierburi aromatice Friptură de iepure cu ierburi aromatice

Rețeta mai nouă   Friptură de gâscă cu bulion la cuptor Friptură de gâscă cu bulion la cuptor

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro