Baghete de pește

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se dezosează carne de peşte şi se dă de 2 ori prin maşina de tocat. Carnea tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, coaja de lămâie sau lime, 2 ouă şi unt. Se omogenizează. Din compoziţie se formează bagheţele cu ajutorul maşinii de tocat sau cu mâna.

Se trec prin făină, ou,

iar la final prin pesmet.

Se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc.

Se pot servi cu piure de cartofi sau cu salată de varză roşie călită.

Etichete: peste | crap
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mâncare de gogonele cu carne de porc Mâncare de gogonele cu carne de porc

Rețeta mai nouă   Mâncare de legume în vin roșu Mâncare de legume în vin roșu

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro