Coaste de miel cu cartofi la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Coastele de miel se prăjesc puţin în 2 linguri de ulei. Se ţin în tigaie până se rumenesc.

În vasul ceramic de la slow cooker, se pune un strat de cartofi tăiaţi cuburi

şi jumătate de ceapă tăiată solzişori.

Se adaugă 3-4 coaste uşor rumenite,

restul de cartofi şi ceapă,

usturoiul tăiat mărunt

restul de coaste,

se presară cu sare şi piper

cimbru, se toarnă vinul alb şi supa de pui,

apoi se pun capacul şi se selectează programul dorit.

Se serveşte cu garnitură de orice fel.

Etichete: miel | slow cooker
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciocănele fripte cu sos de muştar Ciocănele fripte cu sos de muştar

Rețeta mai nouă   Pulpă de cocoş Tikka Masala la slow cooker Pulpă de cocoş Tikka Masala la slow cooker

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro