Pulpă de miel cu rozmarin și usturoi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pregătește untul aromatizat cu rozmarin,

cimbru, sare și piper.

Ceapa roșie se taie în sferturi și se pune într-un vas termorezistent în care se va face preparatul.

Usturoiul se zdrobește și se pune alături de ceapă.

Pulpa de miel se crestează și se unge pe roate părțile, inclusiv în tăieturi, cu untul aromatizat.

Pulpa astfel pregătită se așează pe patul de ceapă și usturoi și se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 30 de minute.

După acest timp, se scoate și se pune peste pulpă restul de unt aromatizat. Se mai dă la cuptor pentru încă 30 de minute.

Legumele se pun într-o crăticioară, se adaugă o lingură de făină,

vinul și supa și se fierbe cam 10-15 minute, până se îngroașă.

Sosul rezultat se dă la blender pentru a deveni mai fin.

Se obține un sos de consistența unei smântâni.

Pulpa de miel se servește cu piure de cartofi alături de sosul de legume.

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tarte de ciocolată cu arahide Tarte de ciocolată cu arahide

Rețeta mai nouă   Tort Deliciu Tort Deliciu

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro