-
Piept de pui cu arome thailandeze
Pieptul de pui se taie în 4. Se condimentează cu sare și piper. Se storc 2 felii limetă, alte felii de limetă…
-
Supă cu tăiţei de orez şi ciuperci…
Ciupercile shitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ardeiul şi morcovul se taie făşii. Pieptul de pui…
-
Piept de gâscă cu ciuperci la slow…
Boabele de coriandru se pisează. Se îndepărtează pielea de pe pieptul de gâscă, apoi se taie pe jumătate.…
-
Somon la cuptor cu sos de soia şi muştar
Ceapa se taie rondele subţiri. Într-un vas termorezistent se aranjează rondelele de ceapă. Usturoiul se pisează…
-
de post
Penne cu măsline şi capere
Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Măslinele se taie rondele. Usturoiul…
-
Goujon de ştiucă
Ştiuca se curăţă de solzi şi de intestine. Se spală foarte bine cu apă rece şi se îndepărtează capul…
-
Pulpe de pui în sos hoisin
Pulpele de pui bine spălate se pun într-un castron şi se amestecă cu usturoiul tocat mărunt, sosul de soia,…
-
de post
Pilaf de orez cu legume
Ceapa şi ardeiul se taie mărunt, morcovul se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei. Când s-au…
-
Curcan în sos de vin şi suc de lămâie…
Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Se prepară sosul amestecând vinul, uleiul de măsline,…
-
Ruladă din piept de pui cu kaizer şi…
Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se condimentează cu sare, piper, ghimbir,…
Reţete cu "ghimbir"