Penne cu măsline şi capere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Măslinele se taie rondele.

Usturoiul se pisează.

Pătrunjelul se taie mărunt.


Se scurg de apă şi se pun într-un vas.

Se adaugă măslinele,

pătrunjelul,

caperele scurse,

se presară ghimbir


şi nucşoară,


se stropeşte cu ulei de măsline şi se adaugă usturoiul.

Se amestecă bine.

Se servesc calde.


Etichete: paste | penne | masline | capere
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pizza "hot dog" Pizza "hot dog"

Rețeta mai nouă   Limonadă cu suc de mere verzi Limonadă cu suc de mere verzi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro