Tagliatelle cu șuncă, brânză și roșii cherry

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert se scurg și se lasă deoparte.

Roșiile cherry se pun într-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei de măsline,

se presară cu busuioc, oregano,

mărar, sare, piper,

se amestecă și printre ele se adaugă și 2-3 căței de usturoi tăiat mărunt.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20-30 de minute sau până se coc.

Șunca sau prosciutto tăiat fâșii se pune la prăjit într-o tigaie suficient de mare, fără a adăuga altă grăsime.

Restul de usturoi se taie mărunt și se adaugă peste prosciutto.

Se lasă până se rumenește șunca,

apoi se adaugă pastele fierte și scurse.

Se amestecă împreună câteva minute pe foc, după care se dă deoparte.

Ouăle se bat cu smântâna de gătit

până se omogenizează foarte bine și se toarnă peste pastele cu șuncă, imediat ce au fost luate de pe foc.

Se amestecă pentru a se face bine oul.

Brânza se rade și se adaugă pastelor.

Deasupra se presară pătrunjelul tăiat mărunt.

Se amestecă toate.

Se servesc cu roșii cherry coapte, iar deasupra se presară parmezan ras.

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • astept sa-l gust la voi.

  Rețeta mai veche Pulpe de pui tandoori Pulpe de pui tandoori

Rețeta mai nouă   Doradă cu pesmet și pătrunjel la cuptor Doradă cu pesmet și pătrunjel la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro