Paste de orez cu mazăre şi somon

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele de orez se pun în apă clocotită cu sare.

Se lasă să stea 4-5 minute.

Se scurg de apă şi se spală sub jet de apă rece.

Se pun într-un castron.

Mazărea se fierbe şi ea, separat, în apă cu sare, apoi se adaugă peste paste.

Ceapa verde se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.

Se adaugă fâşiile de somon afumat şi se călesc puţin împreună.

Se adaugă apoi şi pastele împreună cu mazărea,

mărarul, icrele de somon şi sosul de soia şi se mai ţine pe foc cam 2-3 minute.

Se serveşte cald.

Tot pentru provocarea Dulce Românie din luna februarie, am propus o reţetă cu influenţe chinezeşti.
Etichete: taitei | orez | noodles | mazare | somon | china | asia
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Porc în sos dulce-acrişor în stil thailandez Porc în sos dulce-acrişor în stil thailandez

Rețeta mai nouă   Piept de pui în stil indian Piept de pui în stil indian

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro