Paste cu roşii şi măsline

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt.

Într-o tigaie se pune puţin ulei de măsline şi se pune ceapa.

Se căleşte până se aureşte ceapa şi se înmoaie.

Se adaugă roşiile decojite

şi se lasă să fiarbă la foc mic timp de 10 minute.

Se adaugă condimentele şi măslinele.

Se lasă pe foc încă 10 minute, până se îngroaşă sosul.

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se scurg şi se spală sub jet de apă rece.

Apoi se adaugă peste sos.

Se amestecă şi se mai lasă 2 minute pe foc.

Se servesc calde.


Etichete: paste | rosii | masline
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chefal la grătar Chefal la grătar

Rețeta mai nouă   Prăjitură Rigo Prăjitură Rigo

publicitate
Comentarii (17)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro