Pizza orientală cu carne de vită

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Blat pentru pizza"

    Într-un castron de plastic se pun 300 g făină, se distribuie pe marginile castronului, iar în mijloc se sfărâmă drojdia.

    Peste drojdie se pune zahărul.

    Drojdia şi zahărul se amestecă cu jumătate de pahar de apă călduţă, antrenând în amestec şi puţină făină de pe margine.

    Se lasă să dospească la loc cald.

    Când începe să facă bule, se adaugă uleiul, restul de apă şi sare şi se frământă cu restul de făină. Aluatul nu trebuie să aibă o consistenţă foarte tare.

    Se lasă să crească la loc cald.

    Blat pentru pizza
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Carnea de vită fiartă se taie cubulețe.

Blatul de pizza se întinde uniform într-o tavă unsă cu ulei.

Se pune peste el sosul de roșii,

se condimentează cu oregano, măghiran și usturoi granulat,

iar pe deasupra de pune cașcavalul ras

și cubulețele de carne de vită.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 15-20 de minute, până se rumenește.

Roșiile curățate de miez, se taie cubulețe

și se pun deasupra, peste pizza fierbinte.

Se presară și pătrunjelul tocat

și se servește imediat.

Etichete: pizza
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • trebuie sa fie f. buna ca sanatoasa este!

  Rețeta mai veche Dulceață de coacăze Dulceață de coacăze

Rețeta mai nouă   Somon cu sos de mărar și ceapă verde Somon cu sos de mărar și ceapă verde

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro