Somon cu sos de mărar și ceapă verde

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Somonul întreg se taie rondele.

Se presară cu sare și se lasă să stea 20 de minute,

apoi se pun pe grătarul încins și se rumenesc bine pe ambele părți.

Se pregătește sosul.

Mărarul se toacă mărunt,

la fel și ceapa verde.

Se adaugă peste iaurt,

se condimentează cu sare și piper,

apoi se adaugă vinul alb și sucul de lămâie

și se amestecă.

Somonul se servește alături de acest sos și de orez.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pizza orientală cu carne de vită Pizza orientală cu carne de vită

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu prune Prăjitură cu prune

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro