Somon cu sos de soia la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează

şi peste el se adaugă sosul de soia, zahărul brun,

curry, busuiocul,

sosul mirin, ulei de măsline,

şi se omogenizează.

Amestecul se toană peste rondelele de somon

şi se lasă să stea 1-2 ore la rece.

După acest timp, se pun pe grătarul încins

şi se lasă câte 3-5 minute pe fiecare parte, astfel încât să se rumenească frumos.

Se serveşte cu lămâie şi verdeaţă.

Etichete: somon | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de gâscă cu bulion la cuptor Friptură de gâscă cu bulion la cuptor

Rețeta mai nouă   Ouă poșate pe strat de brânză Ouă poșate pe strat de brânză

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro