Somon cu sos hoisin

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează,

se amestecă bine cu ulei de măsline,

zahărul brun,

sosul hoisin,

sosul de soia,

sucul de lămâie şi oţetul de orez

şi se amestecă bine.

Acest amestec se toarnă peste bucăţile de somon şi se lasă la marinat o oră.

După acest timp, se pune peştele într-o tigaie, cu tot cu sos, şi se fierbe înăbuşit.

Se întoarce pe cealaltă parte, după aproximativ 5 minute.

Se mai lasă pe foc încă 5-10 minute.

Se serveşte cald, stropit cu sos.

Etichete: somon | peste
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • OK !

  Rețeta mai veche Chipsuri de cartofi şi dovlecei la cuptor Chipsuri de cartofi şi dovlecei la cuptor

Rețeta mai nouă   Ciorbă de fasole cu cimbru Ciorbă de fasole cu cimbru

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro