Ciorbă de fasole cu cimbru

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fasolea se pune la înmuiat în apă rece timp de 2-3 ore.

Se pune apoi la fiert, iar când începe să fiarbă se lasă 5 minute, se scurge zeama în care a fiert fasolea, se completează cu altă apă caldă şi se pune din nou pe foc. Această operaţie se repetă de 3 ori.

După ce s-a schimbat apa şi a treia oară, se pune sare şi 2-3 linguri de ulei şi se lasă fasolea să fiarbă până bobul se sfărâmă între degete.

Se adaugă legumele tăiate cubuleţe.

Se lasă să fiarbă legumele timp de 10 minute, până se înmoaie, apoi se adaugă roşiile şi pasta de tomate.

Se mai lasă pe foc până sunt bine fierte toate legumele.

Se adaugă cimbru, mărar şi pătrunjel şi se ia de pe foc.

Se serveşte caldă, cu ceapă.

Etichete: fasole | ciorba
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • f.buna; eu la ciorba pun in plus leustean si bors;
    la supa la ingeredientele folosite nu pun cimbru;pe ambele le fac cu mai multa zeama;
    pupici!

  Rețeta mai veche Somon cu sos hoisin Somon cu sos hoisin

Rețeta mai nouă   Sardine la grătar cu sos thailandez Sardine la grătar cu sos thailandez

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro