Pizza cu piept de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Blat pentru pizza"

    Într-un castron de plastic se pun 300 g făină, se distribuie pe marginile castronului, iar în mijloc se sfărâmă drojdia.

    Peste drojdie se pune zahărul.

    Drojdia şi zahărul se amestecă cu jumătate de pahar de apă călduţă, antrenând în amestec şi puţină făină de pe margine.

    Se lasă să dospească la loc cald.

    Când începe să facă bule, se adaugă uleiul, restul de apă şi sare şi se frământă cu restul de făină. Aluatul nu trebuie să aibă o consistenţă foarte tare.

    Se lasă să crească la loc cald.

    Blat pentru pizza
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Pieptul de pui se fierbe, se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe.

Într-o tavă unsă cu ulei, se întinde un blat subţire din aluatul de pizza,

care se unge cu sos de roşii,

se presară cu mozzarella rasă,

apoi se adaugă ingredientele: piept de pui,

ciuperci,

porumb,

măsline verzi tăiate rondele.

Pe deasupra se pune mozzarella rasă

şi se coace în cuptorul preîncălzit la 210 grade timp de 20-25 de minute.

Etichete: pizza | piept de pui
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chec Chec

Rețeta mai nouă   Smoothie de afine, kiwi și mere Smoothie de afine, kiwi și mere

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro