Chec

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Untul,

zahărul

şi zahărul vanilat

se bat cu mixerul.

Se adaugă ouăle, pe rând, mixând foarte bine după fiecare.

După încorporarea ouălor,

se adaugă făina amestecată cu praful de copt

şi laptele

mixându-le foarte bine.

2/3 din compoziţia obţinută se pune într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt.

Restul de compoziţie

se amestecă cu cacaua

şi se pune deasupra compoziţiei din tavă,

amestecând cu un beţişor, până la încorporare.

Se coace în cuptorul preîncălzit la 175 grade timp de 45-50 de minute, verificând finalul coacerii cu ajutorul unei scobitori.

Etichete: chec
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de curcan cu legume și tăiței de orez la wok Piept de curcan cu legume și tăiței de orez la wok

Rețeta mai nouă   Pizza cu piept de pui Pizza cu piept de pui

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro