Pizza cu brânză și porumb

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Blat pentru pizza"

    Într-un castron de plastic se pun 300 g făină, se distribuie pe marginile castronului, iar în mijloc se sfărâmă drojdia.

    Peste drojdie se pune zahărul.

    Drojdia şi zahărul se amestecă cu jumătate de pahar de apă călduţă, antrenând în amestec şi puţină făină de pe margine.

    Se lasă să dospească la loc cald.

    Când începe să facă bule, se adaugă uleiul, restul de apă şi sare şi se frământă cu restul de făină. Aluatul nu trebuie să aibă o consistenţă foarte tare.

    Se lasă să crească la loc cald.

    Blat pentru pizza
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Se unge o tavă cu ulei și se întinde aluatul în formă.

Se unge aluatul cu sos de roșii.

Brânza se sfărâmă cu furculița

și presară pe toată suprafața aluatului.

Se adaugă boabele de porumb

Se taie măslinele rondele

și se distribuie uniform pe toată suprafața.

Se taie roșia rondele

și se pun deasupra.

Peste toate acestea se răzuiește cașcaval și se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 220 grade Celsius.

Pizza este gata după aproximativ 15 minute.

Etichete: pizza
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Suc de papaya cu ananas Suc de papaya cu ananas

Rețeta mai nouă   Hamburgher Hamburgher

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro