Dulceață de coacăze

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peste coacăzele bine spălate și curățate de frunze, se adaugă zahărul,

apa rece,

zahărul vanilat,

apoi se amestecă pentru omogenizare.

Vasul se pune la foc potrivit, iar în timpul fierberii se adaugă zeama de lămâie.

Se lasă să fiarbă până când o picătură de zeamă pusă pe o farfurie (sau într-un păahar cu apă rece), nu se împrăștie.

Când este gata se ia de pe foc și se pune fierbinte în borcane curate.

Se pun capacele borcanelor și se întorc cu gura în jos, lăsându-le așa până se răcesc complet.

Se păstrează la loc răcoros.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Coșulețe cu legume Coșulețe cu legume

Rețeta mai nouă   Pizza orientală cu carne de vită Pizza orientală cu carne de vită

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro