Compot de gutui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Gutuile se spală bine de puf,

apoi se taie cubuleţe.

Se pun la firt în apă cât să le acopere

şi se adaugă zahărul.

Se lasă să fiarbă 20 de minute,

se ia vasul de pe foc.

Se poate consuma imediat sau se poate păstra pentru iarnă, punând compotul în borcane ce se fierb pe baie de apă timp de 30 de minute.

Etichete: compot | gutui
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mâncare de legume în vin roșu Mâncare de legume în vin roșu

Rețeta mai nouă   Iepure cu roșii, rozmarin și salvie Iepure cu roșii, rozmarin și salvie

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro