Dulceață de mure

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se toarnă zahărul peste mure.

Se lasă până lasă zeamă (cca 1 h), apoi se pune pe aragaz la foc mic.

Se adaugă zeama de la lamâie şi zahărul vanilinat şi se fierbe până se leagă dulceaţa.

Etichete: dulceata | mure
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Budincă cu zahăr ars Budincă cu zahăr ars

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui pane Pulpe de pui pane

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro