Tagliatelle cu sos carbonara

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Șunca se taie fâșii subțiri și se pune la călit în puțin ulei.

Gălbenuşurile se amestecă cu parmezanul şi smântâna.

Acest amestec se adaugă peste şunca afumată călită.

Se amestecă continuu, la foc mic, timp de 2-3 minute.

Pastele se scurg de apa în care au fiert.

Se toarnă sosul peste paste.

Se servesc imediat.

Etichete: tagliatelle | carbonara
(19 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de cartofi cu afumătură şi tarhon Ciorbă de cartofi cu afumătură şi tarhon

Rețeta mai nouă   Limonadă cu suc de mere verzi şi suc de merişoare Limonadă cu suc de mere verzi şi suc de merişoare

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro