Supă cu tăiţei de orez şi ciuperci shitake

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciupercile shitake se pun la înmuiat în apă călduţă.

Ardeiul şi morcovul se taie făşii.

Pieptul de pui se taie şi el fâşii.

În wok, se pune untul, apoi se căles fâşiile de pui, până se rumenesc.

Se adaugă supa de legume,

ardeiul, morcovul şi ciupercile înmuiate şi tăiate în patru.

Se lasă să fiarbă până când legumele se înmoaie, apoi se adaugă sosul de soia, ghimbirul şi pasta miso.

Separat, se pregătesc tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se pun şi tăiţeii în supă şi se ia de pe foc.

Se lasă să se odihneasca 10 minute, după care se poate servi asezonată cu frunze de ceapă verde.


Etichete: supa | taitei | ciuperci | japonia
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Anghilă la cuptor cu roşii şi lămâie Anghilă la cuptor cu roşii şi lămâie

Rețeta mai nouă   Pulpă de curcan la tavă cu cartofi, kaizer, sos de legume şi portocală Pulpă de curcan la tavă cu cartofi, kaizer, sos de legume şi portocală

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro