Anghilă la cuptor cu roşii şi lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Anghila se curăţă, se îndepărtează pielea, apoi se porţionează. Bucăţile se aranjează într-un vas termorezistent.

Peste peşte se pun ciupercile,


roşiile decojite,

condimentele,


lămâia tăiată felii

şi vinul alb.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cald.


Etichete: anghila | rosii | lamaie
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Eu am pus pe fundul vasului termorezistent 3-4 cepe taiate solzisori iar printre legume si un ardei gras rosu.A iesit nemaipomenit!
    pofta buna!

  Rețeta mai veche Lichior de ouă cu vanilie Lichior de ouă cu vanilie

Rețeta mai nouă   Supă cu tăiţei de orez şi ciuperci shitake Supă cu tăiţei de orez şi ciuperci shitake

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro