Macrou marinat prin fierbere

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă macroul şi se spală. Se taie rondele.


Se pun într-o cratiţă împreună cu morcovul tăiat rondele, ceapa tăiată peştişori, boabe de piper, sare, foi de dafin, oţet şi apă.



Se pune la fiert până când peştele e gata.


Notă: Pentru acest tip de marinată se poate folosi doar peşte care are scheletul cartilaginos.

Etichete: peste | macrou | marinat
(23 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim