Omletă cu brânză și măsline

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt

şi se căleşte în 2 linguri de ulei.

Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe

şi se călesc împreună.

Separat, se bat ouăle cu sare şi piper,

apoi se adaugă telemeaua sfărâmată

şi măslinele feliate.

Compoziţia de ouă se amestecă cu ceapa si ardeiul şi se pun într-un vas termorezistent,

care se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute.

Se serveşte imediat cu caşcaval ras şi verdeaţă.

Etichete: omleta | oua
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somon cu mărar Somon cu mărar

Rețeta mai nouă   Piept de curcan umplut cu bacon și ciuperci Piept de curcan umplut cu bacon și ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro