Omletă cu arome indiene

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile se taie cubuleţe.

Ceapa verde se taie mărunt.

Ghimbirul se taie şi el mărunt.

Ouăle se bat

împreună cu sare, piper,

cuişoare măcinate şi scorţişoara.


Într-o tigaie se pune untul

şi se căleşte ghimbirul.

Se adaugă ceapa verde şi se lasă până se înmoaie.

Apoi se adaugă roşiile cubuleţe şi se lasă până scade toată zeama.


În acest moment se toarnă ouăle bătute

şi se ţine pe foc până se face bine pe ambele părţi. Se poate întoarce cu ajutorul unei farfurii sau se poate întoarce pe bucăţi.


Se serveşte imediat.


Etichete: omleta | oua | india
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de raţă Ciorbă de raţă

Rețeta mai nouă   Bruschete cu caşcaval şi hribi Bruschete cu caşcaval şi hribi

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro