Omletă cu ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se bat bine cu sare şi piper.

Se adaugă ciupercile

şi mărarul

şi se amestecă.

Într-o tigaie unsa cu puţin ulei, se toarnă compoziţia.

Se lasă să se facă bine pe o parte, apoi se întoarce şi pe cealaltă parte.

Se presară peste ea caşcaval ras şi se serveşte imediat, alături de murături.


Etichete: omleta | oua | ciuperci
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de căprioară cu sos de soia la slow cooker Pulpă de căprioară cu sos de soia la slow cooker

Rețeta mai nouă   Chipsuri de cartofi şi dovlecei la cuptor Chipsuri de cartofi şi dovlecei la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro