Orez cu peşte afumat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt.

Ardeiul se taie cubuleţe şi se adaugă peste ceapă. Se călesc împreună.

Când legumele s-au înmuiat se adaugă orezul

şi supa de pui şi se fierbe la foc mic până orezul este gata (conform instrucţiunilor de pe ambalaj).


Ouăle fierte tari se curăţă de coajă şi se taie în opt. Peştele se dezosează şi se rupe în bucăţele mici.

Toate aceste se amestecă cu orezul fiert.


Se serveşte cald.


Etichete: orez | peste afumat | pilaf | basmati
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Nu am incercat reteta aceasta, am facut insa ceva foarte asemanator,numai ca in loc de peste am avut carne de pui, iar in loc de orez basmati, care este un orez f.bun, am pus orez salbatic si a iesit ceva f. bun si gustos, a fost batalie la farfurie si presimt ca va fi la fel de mare batalie si cand voi pregati aceasta reteta prezentata de dv.

  Rețeta mai veche Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie

Rețeta mai nouă   Cupe de ciocolată albă cu spumă de zmeură Cupe de ciocolată albă cu spumă de zmeură

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro