Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent, uns cu ulei, se aşează pulpele de pui.

Se condimentează cu sare şi piper.

Deasupra se taie mărunt usturoiul.

Se toarnă vinul şi sucul de la o lămâie.

Vasul se acoperă şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se mai lasă, apoi, fără capac, încă 10-15 minute ca să se rumenească frumos.

Se servesc alături de orice garnitură sau salată.

Etichete: pulpe de pui
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ştiucă la cuptor cu bere neagră Ştiucă la cuptor cu bere neagră

Rețeta mai nouă   Orez cu peşte afumat Orez cu peşte afumat

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro