Ştiucă la cuptor cu bere neagră

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ştiuca se curăţă de solzi, se eviscerează, apoi se taie rondele.

Se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de minute.

Ceapa se taie peştişori şi se aşează într-un singur strat într-un vas termorezistent în care s-a pus 2-3 linguri de ulei de măsline.

Peste ceapă se pun bucăţile de ştiucă.

Se adaugă berea

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se întorc bucăţile de peşte şi se mai ţin încă 10 minute la cuptor.

Se serveşte cu garnitură de cartofi, mămăliguţă şi mujdei de usturoi.


Tot pentru provocarea secretă, tot scotocind pe blogul Corinei, am mai găsit o reţetă cu ştiucă şi ne-am gândit că ar fi bine să îmbogăţim categoria preparate de peşte, mai ales că suna aşa îmbietor.

Etichete: stiuca | bere
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Omletă din albuşuri cu brânză Omletă din albuşuri cu brânză

Rețeta mai nouă   Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro