Sardine cu coriandru la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Sardinele se curăţă de solzi şi intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute.

Usturoiul se pisează cu puţină sare,

se adaugă o linguriţă de coajă rasă de lămâie, sucul de lămâie,

ulei de măsline şi ardeiul iute mărunţit.

Boabele de coriandru se pisează separat

şi se adaugă la usturoiul de mai sus.

Cu acest amestec se toarnă peste peştele aşezat într-un vas termorezistent. Se lasă să stea 1 oră.

Se pune pe grătar

şi se lasă până se rumenesc pe ambele părţi.

Se servesc cu lămâie şi pătrunjel.

Etichete: sardine
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ouă fierte cu sos de ciuperci Ouă fierte cu sos de ciuperci

Rețeta mai nouă   Piept de curcan în sos de muștar și smântână Piept de curcan în sos de muștar și smântână

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro