Știucă cu legume la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Știuca, bine curățată de solzi și intestine, se spală,

apoi i se îndepărtează capul și coada

și se presară cu sare. Se lasă să stea aproximativ 20 de minute.

Se pregătesc restul de ingrediente.

Știuca se taie în bucăți

și se așează într-un vas termorezistent.

Peste ea se adaugă ceapa tăiată solzișori,

morcovul tăiat rondele subțiri,

țelina tăiată feliuțe subțiri,

uleiul,

vinul,

supa de legume,

foile de dafin,

piperul boabe,

sucul de lămâie,

pătrunjelul tăiat mărunt,

iar deasupra, roșiile cherry.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 30 de minute.

Se servește cald.

Etichete: stiuca | legume | cuptor | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mâncare de roșii cu ardei copt Mâncare de roșii cu ardei copt

Rețeta mai nouă   Pizza Capricciosa Pizza Capricciosa

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro