Ton caramelizat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Tonul se curăţă şi se taie rondele.

Rondelele de ton se presară cu sare,

ghimbir ras,

făină şi zahăr pudră.

Într-o tigaie se încinge uleiul de măsline, se pun căţeii de usturoi cu tot cu coajă,

apoi se prăjesc bucăţile de peşte.

Separat, se pregăteşte sosul: se pune apa, zahărul,

sake-ul,

sosul de soia

şi se lasă să fiarbă până scade la jumătate.

Se adaugă bucăţile de peşte

şi se lasă până când sosul devine gros şi s-a caramelizat.

Se serveşte cu garnitură de orez.

Etichete: ton
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pomana porcului Pomana porcului

Rețeta mai nouă   Slănină la sare Slănină la sare

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro