Brioşe cu fructe de pădure
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-1_1.jpg)
Ingredientele se amestecă cu mixerul până se obţine un aluat omogen.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-2_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-3_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-4_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-5_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-6_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-7_1.jpg)
Se adaugă apoi fructele (puse la scurs în prealabil) şi se amestecă uşor.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-8_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-9_1.jpg)
Se toarnă aluatul în formele de brioşe unse cu unt şi tapetate cu forme de hârtie individuale.
Se coc aproximativ 25 de minute, la foc potrivit.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-11_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1874/description/file-12_1.jpg)