Brioşe cu smochine şi cacao

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă apoi laptele şi untul topit.

Făina se amestecă cu praful de copt şi cacao.

Se amestecă cele două compoziţii.


Formele de brioşe se ung cu unt şi se îmbracă cu hârtii pentru brioşe.


Smochinele se taie în feliuţe şi se pun în formele tapetate cu hârtie, peste care se toarnă compoziţie până la trei sferturi.


Se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 15-17 minute.

Etichete: cacao | briose | muffins | smochine
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Aripioare cu roşii şi suc de lămâie Aripioare cu roşii şi suc de lămâie

Rețeta mai nouă   Pizza vegetariană Pizza vegetariană

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro